Vi har fått konkurrenter!

Nu har det kommit fram grejer här! Linn, Hanna, Hanna och Sara har också en St Anton blogg. Let the war begin brudar! ;D

wedidstanton.blogg.se

Vad har hänt dom senaste dagarna då? Jo, Sebbans familj har kommit hit. Plus Jens och hans familj. Så vi har vart med nu några dagar. Åkt lite skidor, vart hos dom o käkat..och tatt det rätt lugnt.

Igår var det däremot lite mer drag! Då var det måndagsutgång som gällde. Det var riktigt kul faktiskt. Och för första gången fick jag se ett rätt knökfullt Kandahar. Vi brukar va på Funky och sen dra hem när dom stänger vid två. Men igår avancerade vi lite och körde Kandahar till typ 3 hahaa..Sebban var tyvärr inte med. Han började jobba klockan 6 imorse. Så han gick typ upp när vi nyss hade somnat!

Han har fortfarande inte kommit hem från jobbet. Jag håller på att packa inför hemresan. Tåget går härifrån vid 15. Sen går flyget från Zürich vid 20.20. Så kommer hem rätt sent inatt. Ska bli kul att träffa familjen igen :)
Men det känns bra att det är lite vemodigt att åka härifrån också. Det är ju ett bra tecken på att man trivs i alla fall!

Kommer tillbaka den 30 dec. Hmm..vafasen var det med den dan? Nån som kan komma på nåt?..nån som fyller år? Nej. Det var nog inget viktigt ;)

Jag bloggar lite från Sverige också. Litar inte på att Sebbe kan sköta detta helt själv ;)








Kommentarer
Postat av: Käthe

GRYMMA snöbilder!!! Det är verkligen fantastiskt vackert!

2009-12-24 @ 09:49:13
Postat av: Filip Svensson

När kommer en video med lite feta back filps m.m då?? :P

2009-12-24 @ 21:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0