Trikåer och pantalonger.

Då var det väl dax för mig att entra scenen och detta gör vi iförd endast heltäckande kroppsstrumpa som införskaffats under förmiddagen. För er som inte redan har förstått detta så så är det alltså Sebban som skriver, (så stavfel lär finnas). Såg att det hade snöat en del på kullen som vi skall bege oss till vilket gjorde mig så lycklig att under städningen som skulle utföras, på mors begärnan då det såg helt normalt ut i rummet, gjordes iförd skidkläder. Man måste ju faktiskt gå in/köra in kläderna innan de används så att man utnyttjar dem maximalt.






Skulle även redan nu vilja ha tips från er läsare om det finns något som man absolut inte får glömma men som aldrig komms ihåg när man väl skall åka? Svara i kommentarfliken.

Passar även här på att ge igen på unga fröken Gustafsson som också kan bete sig på underligga sätt, så som: risktänkande på hög nivå då mindreåriga inte får leka med en fotboll (för att den kan fastna i halsen), vet varken in eller ut vid mindre nycktert tillstånd, tror sig prata värmländska trots att hon vet att hon pratar göteborska efter en kvart på västkusten och sist men inte minst, tjejen LÄSER (lägg märke till läser) tidningen Runner. Det säger väll det mesta om henne?


PS hon skall ha med sina längskidor DS Hihihi!

Kommentarer
Postat av: Maddee

Kungligt mannen! hahahaha ;D

2009-11-03 @ 18:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0